Δώρα Τεχνολογίας

Usb Sticks: Διαχρονικά Δώρα Τεχνολογίας

Η αναζήτηση για το κατάλληλο επιχειρηματικό δώρο κάθε χρόνο γίνεται και δυσκολότερη καθώς προσπαθείτε να βρείτε κάτι καινούριο, μοντέρνο και ίσως διαφορετικό από αυτά που έχετε χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε στην σύγxρονη τεχνολογία με τον εξής τρόπο: δωρίστε στους πιο σημαντικούς πελάτες & συνεργάτες σας ένα ιδιαίτερα χρήσιμο αντικείμενο που αντανακλά την στενή σχέση που έχετε μαζί τους. Χαρίστε το δικό σας usb stick!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επιλέξετε αυτό το ξεχωριστό δώρο. Πέρα από την αδιαμφισβήτητη χρηστικότητα του στο να μεταφέρει τις σημαντικές πληροφορίες σας oπουδήποτε χρειάζεται, θα αποδώσει τα μέγιστα όσο αφορά την διαφημιστική σας προβολή. Ένα usb στικάκι, προσεκτικά επιλεγμένο, μπορεί να ταυτιστεί με οποιαδήποτε επιχειρηματική εικόνα μεταφέροντας ακριβώς το μήνυμα που θέλετε, κάθε φορά που χρησιμοποιείται.

Σκεφτείτε τις επιλογές σας και κάντε την σωστή κίνηση

Θέλετε ένα usb φλασάκι διασκεδαστικό, σοβαρό, hitech, πολυτελές; Ένα usb σε σχήμα πιστωτικής κάρτας, κλειδιού, στυλό; Αν αυτές οι επιλογές δεν σας φαίνονται αρκετές και θέλετε το usb stick σας να ξεχωρίζει δίπλα σε όλα τα άλλα, τότε υπάρχει λύση και γι’ αυτό. Φτιάξτε ένα φλασάκι με το δικό σας αποκλειστικό σχήμα, είτε σε 2D είτε 3D, όπως τα παρακάτω!

Σχέση κόστους και Απόδοσης

Και παρόλου που πλέον ένα usb stick δεν κοστίζει ιδιαίτερα, είναι καλό να το επιλέξετε πολύ προσεκτικά ώστε να έχει το μεγαλύτερο αντίκτυπο στην προωθητική σας καμπάνια. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετά σημεία που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Προσέχετε λοιπόν τα εξής:

  • το σχήμα του usb stick καθώς και το υλικό του θα πρέπει να συμβαδίζει με την φιλοσοφία της προωθητικής σας ενέργειας ή με το διαφημιστικό σας μήνυμα
  • ο χώρος εκτύπωσης πάνω στο usb stick θα πρέπει να είναι αρκετός ώστε να προβάλλεται σωστά το λογότυπο ή το μήνυμα σας
  • επιλέξτε το σωστό είδος προσωποποίησης ανάλογα με το λογότυπο σας και το ύφος της ενέργειας (για παράδειγμα η χάραξη δίνει πιο «σοβαρό» αποτέλεσμα σε σχέση με την εκτύπωση)
  • η χωρητικότητα του usb stick πρέπει να είναι αρκετή, τουλάχιστον 2GB ή αλλιώς όσο μεγαλύτερη, τόσο πιο χρηστικό το usb stick
  • μην χάσετε την ευκαιρία να προφορτώσετε το usb σας με τα αρχεία που επιθυμείτε προβάλλοντας περαιτέρω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Ξεχάστε λοιπόν τα κλασικά, συνηθισμένα δώρα και τα παραδοσιακά στυλό και μπρελόκ και απολαύστε μάρκετινγκ αιχμής με ωφέλη πέρα από τα συμβατικά. Σκεφτείτε οτι το κόστος τους είναι πλέον πολύ μικρότερο από αυτό ενός καλού δώρου. Δεδομένου λοιπόν οτι οι εποχές έχουν αλλάξει σημαντικά και μαζί με αυτές και οι συνήθειες μας, ίσως είναι καιρός να κάνετε μια στροφή προς την τεχνολογία και σε ότι καινούριο έχει να μας προσφέρει.