Δώρα Εστίασης

Δημιουργήστε Το Δικό σας Μπουκάλι!

Οι ειδικοί στην εκτύπωση των μπουκαλιών (νερού και θερμός) έχουν να μας προτείνουν την συλλογή τους με πάνω από 40 διαφορετικά μοντέλα μπουκαλιών. Αυτά τα μπουκάλια ξεδιπλώνονται σε μια τεράστια ποικιλία 150 διαφορετικών τροποποιήσεων συμπεριλαμβάνοντας διαφορετικά υλικά και χρώματα.

Το λογότυπο σας μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στα μπουκάλια μέσα από 8 διαφορετικές τεχνικές εκτύπωσης. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας conscious προωθητική ενέργεια επιλέγοντας ένα ή περισσότερα είδη από την ποικιλία μας σε βιώσιμα και ανθεκτικά μπουκάλια.

Παραμένουμε επίσης καινοτόμοι και γι’ αυτό θέλουμε να σας παρουσιάσουμε 2 νέες εκτυπώσιμες λύσεις σε μπουκάλια: Ψηφιακή εκτύπωση 360° και χάραξη λέιζερ 360°.

Ψηφιακή εκτύπωση 360°

Το μπουκάλι σας μπορεί να εκτυπωθεί τώρα σχεδόν σε όλη του την επιφάνεια. Με την επιλογή της ψηφιακής εκτύπωσης 360°, τα επαναχρησιμοποιήσιμα μπουκάλια σας ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο.

Τα ψηφιακά εκτυπωμένα μπουκάλια συνδυάζουν την τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης inkjet UV με τις δυνατότητες της περιστροφικής εκτύπωσης. Αυτή η τεχνική επιτρέπει την εκτύπωση 4χρωμων εικόνων με φρέσκα, ζωντανά χρώματα σε όλη την επιφάνεια των μπουκαλιών καθώς και σε άλλα κυλινδρικά αντικείμενα.

Χάραξη laser 360°

Εάν θέλετε ένα πολυτελές αποτέλεσμα λογοτύπησης, μπορείτε να επιλέξετε τώρα την χάραξη με λέιζερ 360°. Η χάραξη λέιζερ 360° καθιστά δυνατή την υλοποίηση ενός χαραγμένου σχεδίου στην περιφέρεια κυλινδρικών αντικειμένων όπως ένα μπουκάλι.

Αυτή είναι μία από τις πιο ανθεκτικές επιλογές λογοτύπησης σε μεγαλύτερη επιφάνεια η οποία έχει ως αποτέλεσμα ένα πλήρως εξατομικευμένο δώρο με την μέγιστη προβολή για την επιχείρηση σας.