Δώρα Τεχνολογίας

Αυξήστε την Ένταση του Διαφημιστικού σας Μηνύματος!

Ψάχνετε να βρείτε το επόμενο προωθητικό δώρο που θα θα τραβήξει την προσοχή και θα ενθουσιάσει τους πελάτες σας; Ρίξτε μια ματιά στα πανέμορφα ηχεία Bluetooth! Αυτά τα φορητά gadgets όχι μόνο φέρνουν το πάρτι όπου κι αν πάνε, αλλά παρέχουν επίσης μια απίθανη ευκαιρία για προβολή. Με το λογότυπό σας τυπωμένο πάνω σε αυτές τις μοδάτες συσκευές, μπορείτε να ενισχύσετε την επιχειρηματική σας εικόνα και να δημιουργήσετε εντύπωση που θα κρατήσει πολύ. Ετοιμαστείτε να κάνετε θόρυβο!

Η Φίρμα σας Μόλις Απέκτησε Soundtrack!

Φανταστείτε τους πελάτες, τους εργαζομένους ή τους συνεργάτες σας να διασκεδάζουν ακούγοντας την αγαπημένη τους μουσική μέσα από μια στυλάτη συσκευή που προβάλλει την φίρμα σας. Τα λογοτυπημένα ηχεία Bluetooth είναι ένα μοναδικό επιχειρηματικό δώρο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια βαθιά σύνδεση με το κοινό σας. Ανεξάρτητα από την χρήση τους, αν δηλαδή ανεβάζουν την ένταση στο πάρτι στην παραλία ή αν δημιουργούν ατμόσφαιρα σε μια ρομαντική έξοδο, το λογότυπό σας θα είναι στο επίκεντρο, κερδίζοντας αναγνωρισιμότητα. Αυτά τα φορητά ηχεία Bluetooth θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής τους ζωής, καθιερώνοντας την εταιρία σας μέσα από την συνεχή επαφή-αδιάκοπο branding.

διαφημιστικά ηχεία Bluetooth Με λογότυπο

Τα ηχεία Bluetooth με το λογότυπο σας όχι μόνο προωθούν το brand σας όπου κι αν βρίσκονται, αλλά δημιουργούν ενθουσιασμό γύρω από την εταιρεία σας. Στους περισσότερους από εμάς αρέσουν οι φορητές συσκευές που είναι μοναδικές και καινοτόμες, και όταν ένα πανέμορφο Bluetooth speaker συνδυαστεί με ένα ωραίο λογότυπο, πολλοί θα σπεύσουν να μοιραστούν το νέο για το υπέροχο δώρο που τους έκανε η επιχείρησή σας. Είτε από στόμα σε στόμα είτε μέσα από τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, η προβολή του brand σας θα αυξηθεί δραματικά. Προσφέροντας ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που είναι συνάμα διασκεδαστικό, δημιουργείτε εμπιστοσύνη και μια θετική σύνδεση με την εταιρεία σας. Αφήστε λοιπόν την μουσική να παίξει και την εταιρία σας να λάμψει!

 

Πολύ Ωραίο Δώρο Τα Bluetooth Ηχεία! Δεν Είναι Όμως Λίγο Ακριβά;

Πρόκειται για συνηθισμένη αλλά τελείως λανθασμένη εντύπωση που έχει κυρίως να κάνει με το κόστος μονάδας και καθόλου με την σχέση κόστους/απόδοσης, η οποία είναι εξαιρετική! Ακριβό έιναι ένα δώρο που ακόμη κι αν σας στοίχισε μόλις 0,50€, θα πάει κατευθείαν στα σκουπίδια και δεν θα προσθέσει καμία αξία και αναγνωρισιμότητα στην επιχείρηση σας. Αντίθετα, ένα δώρο που θα μείνει με με τον πελάτη σας για μήνες ή και χρόνια έχει ανεκτίμητη αξία! Είναι ο σιωπηλός αντιπρόσωπος σας, διατηρώντας στο ακέραιο την προβολή της επιχείρησης σας, για όλο αυτό το διάστημα χωρίς καμιά επιπλέον επένδυση.

Bluetooth Speakers Με Οικολογική Συνείδηση

Τα ηχεία Bluetooth με το λογότυπο σας προσφέρουν έναν σούπερ συνδυασμό ενός προϊόντος που ψυχαγωγεί, προσφέρει ευκολία και προβάλει την εταιρία σας αποτελεσματικά. Τα νέα μοντέλα Bluetooth speakers είναι πια και οικολογικά, φτιαγμένα από eco friendly υλικά όπως ξύλο και φελλός, συνεισφέροντας και το στοιχείο της εταιρικής συνείδησης. Προβάλλοντας την επιχείρηση σας με αυτές τις φορητές συσκευές, ανεβάζετε την επιχειρηματική σας ταυτότητα σε νέα επίπεδα. Επιλέξτε εδώ το επόμενο επιχειρηματικό σας δώρο που θα κάνει πάταγο – ήρθε η ώρα να ανατρέψετε τον επιχειρηματικό κόσμο!